14.11.2021 |

Kolm eestlast võistlevad järgmisel nädalal Abu Dhabis

Abu Dhabi World Jiu-Jitsu Championship 2021

Estum jiu-jitsu vahendab, et järgmisel nädalal võistlevad Tore Lasn, Taavi Vaigla ja Liisi Vaht Abu Dhabis võistlusel World Jiu-Jitsu Championship 2021. See võistlus toimub kimonoga.

Tore võistleb kaalukategoorias kuni 69kg (sinine vöötase/master 4) ja selles kaalus on kokku 7 võistlejat. Taavi kaalukategooria on kuni 85kg (lilla vöötase/master 2) ja kaalus kokku 13 võistlejat. Kõige kõrgematasemelisem võistlus ootab ees Liisit (kaalus 10 inimest). Tema tasemeklass on pruunid ja mustad vööd (adult/-55kg).

Tulemusi saab näha vastavalt masters klassi (üle 30 aastased) ja professional klassi lehelt. Kui mingeid uudiseid on kuskilt, siis uuendan vastavalt ka seda postitust. Võistluste ülekanded leiab AJP Jiu-Jitsu TV kanalilt.

Tulemused

Esmaspäeval masters klassis võistelnud Tore Lasn (vaata matši) ja Taavi Vaigla said mõlemad esimeses ringis kaotuse.

Teisipäeval masters klassis Liisi Vaht 2 kaotust ja 2 võitu ja tuli sellega 5 osaleja hulgas kolmandaks 🥉

Kolmapäeval professional (-85 kg, lillad vööd, 30 osalejat) klassis Taavi Vaigla kaotas (punktidega 5-0) esimeses ringis brasiillasele Pedro Rubim’ile (GFTeam), kes võitis lõpuks kulla.

Neljapäeval võistles veel Liisi Vaht (-55 kg, pruunid ja mustad vööd, 10 osalejat).  Vaata turniiritabelit. Kui ma sellest õigesti aru saan, siis tulemuseks on 3 võitu, 2 kaotust, mis annab kokku 4. koha.

Mustade vööde finaale saab vaadata siit. Kui ise ei viitsi kerida, siis näiteks see Erich Munis vs Adam Wardzinski (-94kg) ja Micael Galvao vs Espen Mathiesen (-77kg) tekitasid messengeris omajagu melu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BJJ Blog Proudly powered by WordPress Kui sa oled jõudnud siia lugema, siis infoks, et see on mu väike SEO eksperiment proovimaks, kas ma saan teha paremat sisu, kui see, mis on juba olemas ja selle Google'is kenasti rank'ima. Mitmes alustamisest rääkivas podcastis, mida kuulasin, jõuti selleni, et klubi valik tehakse Google otsingu põhjal ja ehk see leht aitab ka selle valiku tegemisel (kui see muidugi rankib). Ma olen ühe korra (2000ndate keskel) aidanud natuke Tartu tõstesportlasi meediaga ja jõudsime kenasti pildile. Proovin kas tuleb välja seda korrata :) Miks kohe oma domeen? .eu domeen on 10 aastaks 10 eur+km. Miks mitte? Domeen registreeritud: 13.11.21. ~600 külastajat kuus.