20.11.2021 |

Acai – kasulikud marjad Brasiiliast

BJJ blogi, nii et peab sellest ka rääkima 🙂

Amazing Acai

Mul tekkis acai (assai) vastu natukene suurem huvi, kui kuulsin UFC Unfiltered saadet (alates 8:16), kus sellest oli juttu Claudio Silvaga.

Selles klubis, kus mina käin (BTT Estonia), on saadaval Amazing Açaí bränd ja selle kohta leiab rohkem infot Instagramist. Kuna acai tooteid tuleb säilitada temperatuuril -18 (sügavkülmutatud), siis kuskilt e-poest neid ilmselt osta ei saa.

Amazing Açaí tooteid saab Tallinnas igaüks osta Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemia Kristiine saali registratuurist, Pirni 12 (maksta saab ka kaardiga). Hinnakiri hetkel (20.09.2022) on selline aga kõiki tooteid võibolla ei ole alati saadaval, nii et enne kohalesõitu tasub telefoni teel üle küsida.

Pildilt on puudu 320 g traditional with guarana, mis maksab 7.50 eurot.

Erinevaid artikleid acai kohta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BJJ Blog Proudly powered by WordPress Kui sa oled jõudnud siia lugema, siis infoks, et see on mu väike SEO eksperiment proovimaks, kas ma saan teha paremat sisu, kui see, mis on juba olemas ja selle Google'is kenasti rank'ima. Mitmes alustamisest rääkivas podcastis, mida kuulasin, jõuti selleni, et klubi valik tehakse Google otsingu põhjal ja ehk see leht aitab ka selle valiku tegemisel (kui see muidugi rankib). Ma olen ühe korra (2000ndate keskel) aidanud natuke Tartu tõstesportlasi meediaga ja jõudsime kenasti pildile. Proovin kas tuleb välja seda korrata :) Miks kohe oma domeen? .eu domeen on 10 aastaks 10 eur+km. Miks mitte? Domeen registreeritud: 13.11.21. ~600 külastajat kuus.