26.12.2022 |

John Danaheri klubis keelatud tehnikad

Dan Hardy Youtube’is on video, kus John Danaher selgitab, miks ja missugused tehnikad tema treeningutel on keelatud. Guard jumping, scissor takedowns, tani otoshi, hüppega alistused üldiselt.

Suurim ohu allikas, mida ta mitu korda rõhutab, on see, kui inimesed kukuvad üksteisele kontrollimatult otsa. Miski muu ei ole nii ohtlik kui kontrollimatult langeva keha raskus.

Miski, mida ta ütleb ja mida ma tahaksin iga kord trennis kuulda on see, et: “Number one cause of injuries is falling bodyweight. Any time you pick people up it is your responsibility to put them down safely. Lifter is responsible of the safety of the other one. Put them down with safety in mind.”

Ohutusest on päris palju räägitud ka B-Team Jiu-Jitsu videotes. Matt Thornton ütleb, et see safe environment on kõige olulisem asi treeningkeskkonna juures.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BJJ Blog Proudly powered by WordPress Kui sa oled jõudnud siia lugema, siis infoks, et see on mu väike SEO eksperiment proovimaks, kas ma saan teha paremat sisu, kui see, mis on juba olemas ja selle Google'is kenasti rank'ima. Mitmes alustamisest rääkivas podcastis, mida kuulasin, jõuti selleni, et klubi valik tehakse Google otsingu põhjal ja ehk see leht aitab ka selle valiku tegemisel (kui see muidugi rankib). Ma olen ühe korra (2000ndate keskel) aidanud natuke Tartu tõstesportlasi meediaga ja jõudsime kenasti pildile. Proovin kas tuleb välja seda korrata :) Miks kohe oma domeen? .eu domeen on 10 aastaks 10 eur+km. Miks mitte? Domeen registreeritud: 13.11.21. ~600 külastajat kuus.