21.01.2023 |

Sporditeip sõrmede teipimiseks

See on natuke jälle üllatus aga sõrmeteip ei ole selline asi, mida saaks Eestis igast spordipoest või apteegist kohe osta. Enamasti on igal pool müügil üks ja sama 3.8 cm laiune sporditeip. Sõrmedele mõeldud sporditeibid on enamasti ~1 cm laiused. Kuna gi lõhub sõrmi – nahka ja sõrmelülisid – üsna kõvasti, siis üks hetk sai  sellest 3.8 cm rulli poolitamisest üsna kõrini. Eriti, kuna hetkel on mingi veider partii, kus jätkukoht ei rebene ja samas kerides kipub mingi suvalise koha pealt pooleks minema.

Juhuslikult leitud Spordihoolduse e-poest saab tellida Jaybird’i 13 mm laiust sporditeipi hinnaga 1.3 eurot/rull (9.1 m) . See peaks olema sõrmede jaoks sobiv laius ja ei ole vaja enam rulli poolitada.

Sõrmeteibi tellimine välismaalt

Enamvähem mõistlikud pakkumised välismaalt on Tatami 9mm finger tape (7 eur, 4 rulli + 15 eur saatmine), Scramble BJJ 12.5 mm finger tape (15 eur, 5 rulli + 10 eur saatmine).

Kui oskad soovitada mingit teipi ja kohta selle ostmiseks, siis palun anna teada kommentaarides.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BJJ Blog Proudly powered by WordPress Kui sa oled jõudnud siia lugema, siis infoks, et see on mu väike SEO eksperiment proovimaks, kas ma saan teha paremat sisu, kui see, mis on juba olemas ja selle Google'is kenasti rank'ima. Mitmes alustamisest rääkivas podcastis, mida kuulasin, jõuti selleni, et klubi valik tehakse Google otsingu põhjal ja ehk see leht aitab ka selle valiku tegemisel (kui see muidugi rankib). Ma olen ühe korra (2000ndate keskel) aidanud natuke Tartu tõstesportlasi meediaga ja jõudsime kenasti pildile. Proovin kas tuleb välja seda korrata :) Miks kohe oma domeen? .eu domeen on 10 aastaks 10 eur+km. Miks mitte? Domeen registreeritud: 13.11.21. ~600 külastajat kuus.