Brasiilia Jiu-Jitsu klubid Eestis

Väike ülevaade põhilistest klubidest Eestis, kus saab heal tasemel BJJ treeningutel osaleda. Kui midagi olulist on puudu, siis jäta kommentaar või kirjuta mulle email robertlaursoo@gmail.com. Ma ei ole kõigi kohtadega kursis.

Brazilian Top Team Estonia (Tallinn, Kristiine)

Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemia (KRVA) juures tegutsev klubi. Peatreener Sergio de Andrade Cabral (must vöö, 3 triipu). Treeningud KRVA Kristiine saalis, igale tasemele ja liituda võib igal ajal (lihtsalt tule kohale). Ajaplaani leiab klubi kodulehelt (vt 3. saal, lehe allosas). Esimene kord on mõistlik tulla E, K, R 19:30 trenni, kui just baaskursus ei ole avatud.

Klubi tegemistega saab tutvuda nt Facebookis, Instagramis või #bttestonia.

Järgmine baaskursus algab 05.09.2023. Liituda saab hiljem ka! Registreerumise info (kui see avatakse), leiab siit.

Estum jiu-jitsu (Tallinn, Tondi)

3D treeningust välja kasvanud Eesti suurim Brasiilia jiu-jitsu klubi, mille asutajateks on väga populaarne BJJ treener Priit Mihkelson (must vöö) ja Ronald Stimmer (must vöö).

Estum jiu-jitsu algkursus koosneb 20 erinevast teematreeningust. Kursusel pole kindlat algust ega lõppu – teemad on pidevas ringluses. See tähendab, et algkursusega saab liituda igal ajal.

Estum jiu-jitsu tegemistega saab end kursis hoida nende Facebookis, Instagrami kontol. Treeningud toimuvad Aitado Judokooli saalis. Ajaplaani leiab klubi kodulehelt.

Võimla (Tartu)

Võimlas alustati Brasiilia jiu-jitsu treeningutega 2003. a sügisel. Peatreener on Jorgen Matsi (bjj must vöö). Trennid toimuvad Tartu Ülikooli spordihoones (Ujula 4).

Järgmine baaskursus algab 09.2023. Vaata lähemalt.

Võimla sotsiaalmeedias: Facebook, Instagram

Alistamise Akadeemia (Tartu)

Alistamise Akadeemia lõid 2020. a. oktoobris Tanel Adson (pruun vöö) ja Sirje Joala (lilla vöö), kes treenisid selle ajani Võimlas. Trennid toimuvad Puiestee tn 9 tn.

Järgmine baaskursus algab 01.2023. Registreerumise info leiab siit ja promovideo siit.

Alistamise akadeemia sotsiaalmeedias: Facebook, Instagram

SK Invicta (Pärnu)

Kodulehe andmetel annavad trenne Argo Võigemast (lilla vöö) ja Robert Nool (pruun vöö).

SK Invicta (IGFB)

Võitluskool (Saku)

Trenne annavad BTT Estonia treenerid.

Võitluskool (IG)

BJJ Hapsal (Haapsalu)

Treeninguid viib läbi Mairon Lepik (pruun vöö), kes alustas jiu-jitsuga 2009. aastal vennasklubis 3D Treening (praegune Estum jiu-jitsu). Treeningud toimuvad Haapsalu spordihoone maadlussaalis (Lihula mnt 10).

BJJ Hapsal (FBIG)

Hilti BJJ Mustla (Mustla, Viljandi vald)

Võtame alati uusi huvilisi vastu. Trennid toimuvad Viljandi külje all Mustlas. Klubi alustas tegevust 2019 aastal mai kuus. Treenerid Robert Tomingas (must vöö) ja Tõnis Nurmeotsa (sinine vöö).

Facebook, Instagram, Tõnis Nurmeotsa +372 5661 0128

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BJJ Blog Proudly powered by WordPress Kui sa oled jõudnud siia lugema, siis infoks, et see on mu väike SEO eksperiment proovimaks, kas ma saan teha paremat sisu, kui see, mis on juba olemas ja selle Google'is kenasti rank'ima. Mitmes alustamisest rääkivas podcastis, mida kuulasin, jõuti selleni, et klubi valik tehakse Google otsingu põhjal ja ehk see leht aitab ka selle valiku tegemisel (kui see muidugi rankib). Ma olen ühe korra (2000ndate keskel) aidanud natuke Tartu tõstesportlasi meediaga ja jõudsime kenasti pildile. Proovin kas tuleb välja seda korrata :) Miks kohe oma domeen? .eu domeen on 10 aastaks 10 eur+km. Miks mitte? Domeen registreeritud: 13.11.21. ~600 külastajat kuus.